Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ



Το άρθρο αυτό έχει σαν στόχο να βοηθήσει άτομα που είναι παχύσαρκα η τουλάχιστον έχουν κάποια παραπανίσια κιλά και θέλουν να τα χάσουν. Απευθύνετε και σε ανθρώπους που θέλουν να μπουν σε ένα πρόγραμμα για να καλυτερέψουν την υγειά τους και να την διατηρήσουν σε καλύτερα επίπεδα.



ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ



Όλα αυτά τα άτομα σίγουρα πρέπει να απομακρυνθούν από όλα τα Ινστιτούτα αδυνατίσματος.
Οι πολυχώροι αυτοί υπόσχονται θαύματα ενώ βλέπουν τον πελάτη σαν πορτοφόλι στην ουσία. Προτείνουν νέα επαναστατικά προγράμματα που εντυπωσιάζουν τον πελάτη λέγοντας ότι είναι τα μόνα που κάνουν την διαφορά στο χώρο των Ινστιτούτων. Αποτελούνται από έμπειρο προσωπικό, ίσως ιατρούς, ίσως διαιτολόγους που δεν βγάζουν προγράμματα με το χέρι και με βάση τις ειδικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου αλλά ( τώρα με τις νέες επαναστατικές μεθόδους και τώρα μόνο για σένα, και τώρα το έμπειρο προσωπικό, κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα να βάζουν τους ανθρώπους σε διαδικασίες να υπογράφουν συμβόλαιο-δάνεια τραπεζών.
Μάλιστα αν κάποιος το παίζει δύσκολος και αναποφάσιστος τότε η τιμή των 3.000 ευρό πέφτει θεαματικά στα 500 ευρό.
Το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Από την πρώτη εβδομάδα ο πελάτης χάνει 4 – 5 κιλά τα οποία είναι τα πρώτα υγρά και εντυπωσιάζετε. Μετά από κάμποσο καιρό αν ο πελάτης δεν τα παρατήσει χάνει κάποια κιλά αλλά μετά είναι δεδομένο ότι θα τα ξαναπάρει και μάλιστα διπλάσια.



ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.



Μπορείτε να τρώτε ότι θέλετε εκτός από γλυκά. όσο το δυνατόν.
Αυτό που πρέπει να τηρηθεί είναι μόνο ένα ωρολόγιο πρόγραμμα.
Πρέπει να τρώει κάποιος 3 φορές την ημέρα και ενδιάμεσα να μην τρώει τίποτε απολύτως.
Όταν ξυπνάει το πρωί.
Το μεσημέρι.
Και τέλος το απόγευμα. Μετάξι 6-8 το αργότερο.
Το βράδυ δεν θα πρέπει να φάει τίποτε άλλο.
Σιγά - σιγά το καταφέρνει.
Και το δεύτερο που πρέπει να κάνει είναι να αγοράσει έναν διάδρομο σπίτι του ή να γραφτεί σε ένα γυμναστήριο ή να αρχίσει να περπατάει. Στην αρχή 1 χιλιόμετρο. Σιγά-σιγά.
Μετά 2 χιλιόμετρα ώσπου να μπορεί να κάνει και 5 χιλιόμετρα κάθε μέρα! Ας σταματήσει εκεί.
Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σιγά-σιγά και σταθερά. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και μόνιμα αφού το άτομο ποια έχει αποκτήσει και έναν νέο τρόπο ζωής. Χωρίς ιδιαίτεροι πίεση.




ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΙΠΑΡΑ



Εδώ αναφερόμαστε σε προϊόντα (Βούτυρα, μαργαρίνες, γαλακτοκομικά κτλ.)που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία προκειμένου να αφαιρεθεί ποσότητα από το λίπος που περιέχουν. Τέτοια προϊόντα υπόσχονται ελπίδα κατά της χοληστερίνης. Πίσω από όλη αυτήν την ιδέα των χαμηλών λιπαρών υπάρχουν βιομηχανίες κολοσσοί που θησαυρίζουν. Το πρόβλημα που προκύπτει από την συστηματική χρίση τέτοιων προϊόντων είναι η κατάρρευση του μεταβολισμού. Αυτό έχει άμεσα επιπτώσεις σε όλα τα συστήματα του ανθρώπου και κατά συνέπεια στην παχυσαρκία.Έρευνες έχουν δείξει πως κύριο αίτιο ανάπτυξης της χοληστερίνης είναι το άγχος.Προτείνονται, από βιοχημικούς, προϊόντα που είναι ζωικής προέλευσης και πλούσια σε λιπαρά, αλλά η κατανάλωσή τους πρέπει να περιορίζετε σε λίγες φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να χρησιμοποιούμαι λίπη φυτικής προέλευσης όπως αγνό ελαιόλαδο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο αποτελεί εγγύηση για την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού μας.



ΙΧΘΥΕΛΑΙΑ



Τα ιχθυέλαια είναι λάδια πλούσια σε ωφέλημα συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο εγκέφαλος αποτελείτε από αυτά. Πολύχρονες μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση τους βοηθάει στην μείωση των φλεγμονών του οργανισμού. Επίσης κάνουν την μεμβράνη των κυττάρων ποιο μαλακή. Η κατανάλωση πολλών ζωικών προϊόντων σε αντίθεση κάνουν την μεμβράνη αυτή ποιο σκληρή με επιζήμιες συνέπειες για το κύτταρο. Συστήνετε η κατανάλωση λιπαρών ψαριών ( Σολωμός, σαρδέλες, κτλ.) ή η κατανάλωση μουρουνέλαιου από το εμπόριο και κατά προτίμηση απεσταγμένου. Μετά από βιοχημικές αναλύσεις που έγιναν σε μουρουνέλαια βρέθηκαν στοιχεία βαρέων μετάλλων. Αυτό είναι πολύ λογικό γιατί πολλά από τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα πέφτουν στην θάλασσα και κατά συνέπεια στο βυθό.








Δεν αναφερόμαστε σε όλα τα προϊόντα εμπορείου. Υπάρχουν προϊόντα που είναι πράγματι υγιεινά, ωφέλημα και φιλικά προς τον καταναλωτή. Επίσης υπάρχουν χώροι που προσφέρουν ευεξία, προγράμματα χαλάρωσης και συμβουλές που είναι αξιόπιστα και ευεργετικά.Τα άρθρα δεν αναφέρονται σε άτομα με υπερβολικά κιλά ή που χρίζουν άμεση Ιατρική βοήθεια..Τα άρθρα μας δεν αντικαθιστούν τις συμβουλές των ιατρών και τα φάρμακα που συνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: